Alles voor de

doe-het-zelver!

• Verf
• Gereedschap
• Schoonmaakmiddelen
• Sanitair
• En nog veel meer!

Wij hebben alles wat u nodig heeft voor het klussen - bouwmarkt - doe het zelf

Het assortiment

Ons doe-het-zelf assortiment is gevuld niet alleen met dagelijks gebruikte voorwerpen, maar ook specifiekere producten die niet altijd meer te vinden zijn. In tegenstelling tot grote bouwmarkten verkopen wij nog kleinere onderdelen gewoon los. Voor de fanatieke klusser is er genoeg keus uit de verschillende merken die wij verkopen. Voor klussen in de tuin verkopen wij producten van Gardena en Hendrik Jan, en voor klussen in de schuur bestaat ons assortiment voornamelijk uit Skandia, Bahco, en KWB.

We hebben een electronica assortiment dat langzamerhand aan het uitbreiden is. Van allerlei producten die geschikt zijn voor het in elkaar zetten van een stopcontact, tot het aansluiten van televisies en telefoons met bijvoorbeeld HDMI kabels en andere aansluitingen, wij kunnen u helpen. Daarnaast kunt u ook deurbellen, bedrading, sanitair, en een groot aanbod van lampen en batterijen vinden in ons assortiment. 

Sinds begin 2019 mogen gewone gloeilampen niet meer geïmporteerd worden naar de EU. Iedereen moet overgaan naar LED verlichting, een energiezuiniger en langduriger alternatief. De aankoopprijzen kunnen in het begin wat duur lijken, maar in vergelijking met eerdere prijzen is het al een stuk goedkoper, en de energiebesparing zorgt er ook voor dat u de investering makkelijk terug verdient. In tegenstelling met de oude LED lampen, die een paar seconde nodig hadden om op volle sterkte te komen, zijn de nieuwe lampen ook meteen op sterkte.

Een likje verf

Eén hoek van de winkel is gevuld met verschillende soorten verf in alle kleuren en maten. Het assortiment bestaat met uit de nieuwste Histor collectie, maar we hebben ook merken als Rambo, Touwens en een klein, professioneel assortiment van Sigma. Daarnaast hebben we reparatie producten schoonmaakspullen, en andere benodigheden van merken zoals Alabastine, Bison, Elma, HG, en Tesa.

Zit uw kleur niet bij ons verfaanbod, dan kunnen wij hem ook mengen met onze mengmachine!

Losse artikels?

Heeft u maar één of twee schroefjes nodig en geen zin om een heel doosje te kopen, dat mag! In onze twee draaikasten zijn verschillende losse producten te vinden, en niet alleen schroeven.

Foutje!

Gemorst met de verf? Met HG is dat weer makkelijk schoon te maken. We hebben een groot assortiment HG met voor elk probleem een oplossing!  Zo af en toe hebben we ook displays met voordeelverpakkingen of nieuwe producten, dus houdt ons nieuwsoverzicht en de HG folder in de gaten voor alle nieuwe aanbiedingen!

Alle kleuren van de regenboog

Als u nog niet weet welke kleur u wilt, kunt u bij onze kleurenwand ideeën opdoen. Op deze wand zijn losse kleurenvelletjes te vinden die u mee kunt nemen. Daarnaast hebben we kleurenwaaiers, die u kunt lenen, zodat u bij twijfel thuis nog rustig kunt kijken of vergelijken. Voor de muurverven kunt u een tester verpakking laten mengen in 0,25 liter om de kleur thuis te bekijken.

Doe het zelf artikelen

Fietsen en reparatie

Speelgoed

Huishoudartikelen

Adres:
Batehof 3, Woubrugge

Telefoonnummer:
0172-518715

Email:
info@vanraad2wielers.nl

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 tot 18.00
Woensdag: 8.30 tot 18.00
Donderdag: 8.30 tot 18.00
Vrijdag: 8.30 tot 20.00
Zaterdag: 8.30 tot 16.00
Zondag: gesloten