Alles voor de

Fiets

• Reparaties
• Sportieve fietsen
• Elektrische fietsen
• Accessoires
• En nog veel meer!

Bovag Lease

Sinds 1 januari 2020 is het een stuk eenvoudiger om een fiets van de zaak te regelen. Vanaf nu least u op dezelfde manier als een auto: met een vaste bijtelling. Die bijtelling is voor fietsen vastgesteld op 7%. Dat betekent dat u al voor een paar euro per maand een (elektrische) fiets rijdt! Met BOVAG Leasefiets heeft u maximale zekerheid tegen een vast bedrag. En geen verrassingen achteraf. Ook bij Van Raad Fietsen kunt u terecht voor een BOVAG Leasefiets.

Klik hier voor meer informatie.

Bewezen de beste E-bike:
Sparta M8b

Nu vanaf € 2699-

"De Sparta M8b is van alle luxe voorzien. Met de betrouwbare Bosch middenmotor fiets je soepel en comfortabel. Met deze elektrische fietst ga je waarschijnlijk voor de omweg, want met het fraaie design van de Sparta M8b mag je gezien worden! Kenmerkend voor deze Sparta Mb-serie zijn de weggewerkte lasnaden en het verlichte logo voor nóg meer zichtbaarheid. Je kan zelf bepalen hoever je wilt fietsen met de keuze uit een 300Wh, 400Wh of 500Wh accu."

Ook beschikbaar in andere kleuren.

Altijd betrouwbaar:
Aldo Oma Starter

Nu voor € 249,-

De betrouwbare klassieker. Prima voor scholieren, die bijvoorbeeld voor het eerst naar de middelbare in Alphen moeten fietsen.

Wordt compleet geleverd met slot, standaard en snelbinders.

Sterk merk:
SENSA Superlite

Vanaf € 799,-

Nieuw in ons assortiment! Het merk Sensa; lekker, licht lopende, sportieve fietsen.

De Superlite 24 Lady op de foto weegt slechts 13,9 kg en is in 2017 verkozen tot Fiets van het jaar. Het frame is licht, maar tevens stijf waardoor de Superlite uitstekende fietseigenschappen heeft.

Onze fietsen

Van Raad is Batavus, Sparta en Sensa dealer en draagt het Bovag-keurmerk. Dit houdt in dat we een ruim assortiment van nieuwe fietsen van merken als Batavus, Sparta, Aldo, Van Raam, en Loekie kunnen leveren en dit naar bepaalde standaarden moeten voldoen. Naast gewone fietsen hebben wij kinderfietsen (waaronder loopfietsen en stepjes), mountainbikes, elektrische fietsen, aangepaste fietsen, en tweedehands fietsen. In het schema hiernaast is onze huidige voorraad te zien, maar voor persoonlijk advies kunt u beter bij ons in de winkel langskomen. Op basis van budget, lengte, en andere wensen kunnen wij u verschillende fietsen aan bieden, niet alleen van onze voorraad, maar ook vanuit folders van de nieuwste collecties van de bovengenoemde merken, etc. Bent u nog steeds niet zeker, dan kunt u altijd een proefritje maken.
Heeft u al een fiets en zoekt u leuke accessoires of is er iets kapot dat u zelf wel kunt repareren? Kom even langs! We hebben een klein assortiment wielrenschoenen, -kleding, en andere accessoires. Vervangingsonderdelen zijn veelal in de winkel te vinden, en anders zijn ze snel (meestal binnen 1 dag) besteld en in huis!

Net een nieuwe fiets bij ons gekocht? Kijk op onze service pagina om te zien welke voordelen u krijgt als u bij ons een fiets koopt.

Klik hier voor alle voordelen

Lenen en huren

Als u uw fiets inlevert voor reparatie bieden wij de mogelijkheid een leenfiets mee te nemen. Deze fietsen kunnen ook gehuurd worden. Krijgt u vrienden op bezoek? Op vakantie in Woubrugge? Neem van te voren even contact met ons op en dan zorgen wij dat u op de wielen komt. In de link hieronder kunt u de prijzen vinden.

Prijzen fietsverhuur

Doe het zelf artikelen

Fietsen en reparatie

Speelgoed

Huishoudartikelen

Adres:
Batehof 3, Woubrugge

Telefoonnummer:
0172-518715

Email:
info@vanraad2wielers.nl

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 tot 18.00
Woensdag: 8.30 tot 18.00
Donderdag: 8.30 tot 18.00
Vrijdag: 8.30 tot 20.00
Zaterdag: 8.30 tot 16.00
Zondag: gesloten