Alles voor de

Schoonmaak

  • Schoonmaakspullen

  • Kantoorspullen

  • Opbergmateriaal

  • Keukengerei

  • En nog veel meer!

Alles even opschonen

Als de zomer weer in aankomst is, wordt het steeds lekkerder weer om de ramen open te gooien en het huis aan te pakken. De ramen mogen wel weer een keer gezeemd worden, er moet stofgezogen worden en zoveel andere klusjes. Begin met een ritje naar Van Raad om u voor te bereiden. Ons huishoudelijk assortiment bestaat uit een gevarieerd aantal producten, die moeilijk in een paar zinnen te omschrijven zijn. We hebben onder andere schoonmaakproducten van Leifheit, allerlei huishoudelijke artikelen (versieringen voor in de huiskamer, benodigheden voor in de badkamer, etc.), kantoorartikelen, potten en pannen en andere benodigheden voor in de keuken.

Voor een goede indruk kunt u het beste in de fotogalerij onderaan de pagina kijken.

Alle apparaten

Ook voor electrische apparaten kunt u bij ons terecht. We hebben een selectie koffiezetapparaten (zowel die een pot zetten als een enkel kopje inschenken), waterkokers, weegschalen, stofzuigers, strijkijzers, en scheerapparaten. Verder hebben we nog verscheidene andere keukenapparaten zoals mixers, tosti-ijzers, etc. De glazen vitrine kasten naast de toonbank laten ons hele assortiment zien en voor vragen kunt u altijd bij ons terecht!

Alle apparaten zijn van goede merken, en hebben een garantieperiode, dus u kunt altijd bij ons terecht mocht er wat misgaan.

Regenboogkleuren

Het kaarsen assortiment lijkt wel een regenboog met de hoeveelheid verschillende kleuren die wij hebben. Alle kleuren zijn ook nog beschikbaar in drie verschillende maten. Dus genoeg combinatie mogelijkheden!

Zomervakantie voorbij?

Na een heerlijke zomervakantie moeten kinderen toch echt weer naar school en dan hebben ze altijd nog wat kleine dingetjes nodig. Nieuwe schriften, pennen, een etui die kapot was, etc. Ga niet helemaal naar Alphen, maar kom lekker bij ons langs!

Feestje?

Wij hebben allerlei versieringen en andere benodigheden om een feestje te vieren. Van ballonnen en kaarsjes, tot papieren of plastic bordjes en aansteekblokjes voor de barbeque. 

Doe het zelf artikelen

Fietsen en reparatie

Speelgoed

Huishoudartikelen

Adres:
Batehof 3, Woubrugge

Telefoonnummer:
0172-518715

Email:
info@vanraad2wielers.nl

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 tot 18.00
Woensdag: 8.30 tot 18.00
Donderdag: 8.30 tot 18.00
Vrijdag: 8.30 tot 20.00
Zaterdag: 8.30 tot 16.00
Zondag: gesloten