Overige producten en services

De vergelijking van onze winkel met de winkel waar alles te koop is, wordt vaak gemaakt. Hoewel Van Raad niet zo groot is, zit er wel degelijk een vleugje van waarheid in. Niet alleen hebben wij een uitgebreid, vast assortiment van DHZ, fietsen, speelgoed en huishoudelijk, maar we hebben ook een aantal andere producten en services die men in eerste instantie niet verwacht. Zie hieronder een overzicht van overige services/producten die wij bieden.

Seizoensproducten

Elk seizoen brengt zo zijn eigen producten met zich mee. Van HG bestrijdingsmiddelen in de zomer tot schaatsen in de winter, ons assortiment verandert mee!

DHL Servicepunt

Wij zijn ook een servicepunt van het internationale koeriersbedrijf DHL. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden en prijzen van het versturen van een pakketje.

Sandd Post

Baby in aankomst? Kerstkaarten die verstuurd moeten worden? Brieven met een Sandd postzegel kunt u bij ons binnen in de winkel versturen.

Folders

Om de zoveel tijd worden er folders van onze winkel rondgebracht. Niet gekregen of zit hij al bij het oud papier? Klik hier voor onze huidige folders.

Doe het zelf artikelen

Fietsen en reparatie

Speelgoed

Huishoudartikelen

Adres:
Batehof 3, Woubrugge

Telefoonnummer:
0172-518715

Email:
info@vanraad2wielers.nl

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 tot 18.00
Woensdag: 8.30 tot 18.00
Donderdag: 8.30 tot 18.00
Vrijdag: 8.30 tot 20.00
Zaterdag: 8.30 tot 16.00
Zondag: gesloten