Bereken hier uw maandelijkse lease bedrag!

Geen verrassingen achteraf met BOVAG Leasefiets 

Sinds 1 januari 2020 is het een stuk eenvoudiger om een fiets van de zaak te regelen. Vanaf nu least u op dezelfde manier als een auto: met een vaste bijtelling. Die bijtelling is voor fietsen vastgesteld op 7%. Dat betekent dat u al voor een paar euro per maand een (elektrische) fiets rijdt! Met BOVAG Leasefiets heeft u maximale zekerheid tegen een vast bedrag. En geen verrassingen achteraf. Ook bij Van Raad Fietsen kunt u terecht voor een BOVAG Leasefiets.

U kunt uw (elektrische) fiets zakelijk leasen of als private lease. Het grote voordeel is dat u voor een vast bedrag per maand al een elektrische fiets met een hoge aanschafwaarde kunt rijden. Gaat u voor een BOVAG Leasefiets dan maakt u ook nog eens gebruik van de betrouwbaarheid en kennis van het BOVAG Fietsbedrijf.

Klik hier voor de Bovag Fiets Lease folder

Voordelen van BOVAG Leasefiets

Bij BOVAG Leasefiets kunt u uw oude fiets inruilen. U krijgt er minimaal € 25,-  voor terug. Daarnaast is er een omruilgarantie: past dit model toch niet bij u, dan kunt u binnen 14 dagen of 150 km (wat het eerst komt) uw fiets alsnog omruilen voor een andere. Mooie bijkomstigheid is dat bij verlies van baan, een echtscheiding of in geval van overlijden het leasecontract kosteloos opgezegd kan worden. 

Hoe kom ik aan een BOVAG Leasefiets?

Van Raad Fietsen, Batehof 3 te Woubrugge, is een van de vele BOVAG Fietsbedrijven waar u terecht kunt voor een BOVAG Leasefiets. We kunnen u meer vertellen over de verschillende modellen en aan welk maandbedrag (inclusief onderhoud, reparatie, verzekering en pechhulp) u dan moet denken. Kijk voor de complete info over BOVAG Leasefiets, of de berekeningsmodule op www.bovagleasefiets.nl. BOVAG Leasefiets wordt aangeboden door Friesland Lease in samenwerking met BOVAG.

Doe het zelf artikelen

Fietsen en reparatie

Speelgoed

Huishoudartikelen

Adres:
Batehof 3, Woubrugge

Telefoonnummer:
0172-518715

Email:
info@vanraad2wielers.nl

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 tot 18.00
Woensdag: 8.30 tot 18.00
Donderdag: 8.30 tot 18.00
Vrijdag: 8.30 tot 20.00
Zaterdag: 8.30 tot 16.00
Zondag: gesloten