Pakketje versturen?

DHL is een van de leidende internationale koeriersbedrijven en met de populariteit van webshops is het niet raar dat overal servicepunten te vinden zijn. Zo zijn wij het servicepunt van Woubrugge en omliggende dorpen. U kunt bij ons pakketjes af laten leveren als u niet thuis bent om zelf het pakketje op te vangen en pakketjes versturen of terugsturen naar andere servicepunten en thuisadressen.

Voor accurate prijzen kunt u het beste op de website van DHL zelf kijken.

Niet in de winkel betalen

Veel webshops regelen verzendkosten met DHL en met u. U hoeft zich dus geen zorgen te maken met betalen in de winkel. Let op! Dit geldt niet voor alle webshops! Lees goed welke retoursvoorwaarden uw webshop hanteert.

Thuis aanmaken

Het snelste en goedkoopste is om pakketjes die u naar particulieren wilt sturen zelf thuis aan te maken. Soms kan dit alleen wat ingewikkeld zijn, dus het is ook mogelijk dat wij uw pakketje in de winkel aanmaken tegen een kleine vergoeding.

Wat moet ik meenemen om een pakketje in te leveren?

Veelal als u bij de webshop aan heeft gegeven dat u het pakketje terugstuurt, geven zij aan wat er moet gebeuren. Over het algemeen houdt dit in dat u het pakketje zoveel mogelijk in originele staat laat en dat u zorgt dat er een barcode aanwezig is. Bij veel bedrijven kunnen wij de originele barcode gebruiken om het pakketje terug te sturen, maar u kunt ook een nieuwe barcode hebben meegekregen. Neem beide mee en dan zorgen wij dat het goed wordt afgehandeld!

Wat moet ik meenemen om een pakketje op te halen?

Het belangrijkste is dat u iets van identificatie meeneemt. Een rijbewijs, paspoort, of ID kaart zijn hiervoor allemaal geldige opties. Wij zijn verplicht het pakketje aan de rechtvaardige eigenaar te geven en kunnen niet verder in het systeem zonder identificatie. Let hierbij op Wehkamp pakketjes! Laat u uw kind of partner uw pakketje van Wehkamp ophalen, zorg dan dat deze een identificatie heeft met dezelfde achternaam. Wehkamp vraagt specifiek dat degene die komt afhalen dezelfde naam heeft als dat er op het pakketje staat.

Wat gaat het kosten?

Voor retoursturen hoeft u vaak niets aan ons te betalen (dit wordt geregeld met de webshop zelf). Voor het normaal verzenden van pakjes beginnen de kosten bij 5 euro en op basis van welke opties u extra erbij kiest, komen er kleine kosten bij. Kijk op de website van DHL Parcel voor de precieze prijzen en opties. 

Nemen jullie ook UPS aan?

Nee. Meerdere malen hebben wij klanten gehad met UPS pakketjes. Dit is een ander bedrijf en geen onderdeel van DHL, wat inhoudt dat wij geen UPS pakketjes kunnen versturen. De dichtsbijzijnde UPS servicepunten zitten in Alphen aan den Rijn en Ter Aar. 

Doe het zelf artikelen

Fietsen en reparatie

Speelgoed

Huishoudartikelen

Adres:
Batehof 3, Woubrugge

Telefoonnummer:
0172-518715

Email:
info@vanraad2wielers.nl

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 tot 18.00
Woensdag: 8.30 tot 18.00
Donderdag: 8.30 tot 18.00
Vrijdag: 8.30 tot 20.00
Zaterdag: 8.30 tot 16.00
Zondag: gesloten