Seizoen

Voor elk seizoen zijn dus andere producten nodig, en wij hebben die producten. Voor de lente brengen wij onder andere zaden weer in de winkel, en krijgen we bestrijdingsmiddelen van HG.

In de zomer komen er voornamelijk nieuwe spullen voor speelgoed en huishoudelijk. Als buitenspeelgoed hebben we producten als zwembadjes, waterpistolen, knikkers, krijt, etc. Voor huishoudelijke producten krijgen we van alles voor in de tuin zoals citronella kaarsen, vliegenmeppers, producten voor de barbeque, etc.

In de winter hebben we natuurlijk van alles voor de kou. Van sleeën tot sneeuwschermen voor op de voorruit en zelfs schaatsen. We slijpen ook schaatsen, zodat u gerust het ijs weer op kan.

Feestdagen

Daarnaast hebben wij assortimenten gefocust op bepaalde feestdagen. Voor Pasen en Halloween hebben wij op de toonbank of in de buurt van de toonbank een klein assortiment staan. Voor Kerst, Sinterklaas, en Oud en Nieuw hebben we een groter assortiment, waarvoor elk jaar een nieuwe folder wordt rondgebracht. Kijk dus even bij onze folder pagina voor het huidige aanbod.

Weg met die vliegjes!

Fruitvliegjes zijn niet gevaarlijk, maar wel ongelooflijk vervelend! We hebben een nieuwe manier om ze tegen te gaan met Aeroxon's Fruitvliegenval.

Potje knikkeren?

Als het weer warmer wordt, kunnen de kinderen lekker buiten spelen! En wat is nou leuker dan een eeuwenoud potje knikkeren? 

In de kou

's Morgens vroeg weg is niet het leukste wat er is en dan moeten we ook eerst krabben! Of we kopen een sneeuwscherm bij Van Raad, zodat de voorruit lekker vrij blijft en we meteen weg kunnen.

Doe het zelf artikelen

Fietsen en reparatie

Speelgoed

Huishoudartikelen

Adres:
Batehof 3, Woubrugge

Telefoonnummer:
0172-518715

Email:
info@vanraad2wielers.nl

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 tot 18.00
Woensdag: 8.30 tot 18.00
Donderdag: 8.30 tot 18.00
Vrijdag: 8.30 tot 20.00
Zaterdag: 8.30 tot 16.00
Zondag: gesloten