Najaarsfolder

14 september 2019

Met het begin van de herfst is het ook weer tijd voor een nieuwe folder: de najaarsfolder. Met allemaal leuke aanbiedingen voor al uw huishoudelijke benodigheden is dit een goed begin van uw najaar! De folder kunt u zoals gewoonlijk vinden in de brievenbus, in de winkel of online op onze folder pagina. Wij nodigen u ook uit onze prachtige, nieuwe etalage te bekijken met dank aan onze etaleur!

Nieuw display

23 augustus 2019

Opgeruimd staat netjes! Het HG display met bestrijdingsmiddelen begon een beetje leeg te raken, dus hebben we het weer mooi opgeruimd. En dat is mooi, want daardoor kregen we plaats voor dit nieuwe product van HG: HG Gel Ontstopper. Dit is een unieke ontstopper die niet spettert, beter hecht, en binnen 30 minuten resultaat geeft. 

Nu ook! Bij aankoop van één artikel uit onze nieuwe HG display, een fles HG ruitenvloeistof concentraat GRATIS!

We zijn weer open

19 augustus 2019

De vakantie is weer voorbij. We zijn weer hard aan de slag, dus kunt u weer bij ons terecht met uw fiets en andere vragen. Problemen met uw fiets? Dan vragen we u eerst even contact op te nemen met ons dan kijken we of we direct plaats voor u hebben of maken een afspraak. Zo zorgen we dat iedereen tijdig en goed geholpen worden.

Bedankt voor uw medewerking!

Vakantie

02 augustus 2019

Ook wij hebben even een rustpauze nodig, dus is de winkel gesloten van 5 t/m 17 augustus. We maken zo veel mogelijk alle fietsklusjes af, maar kunnen helaas niet iedereen meer helpen voor die tijd. Neem dus even contact met ons op als u wilt weten of wij nog plaats voor u hebben.

Ons excuses voor het ongemak en wij hopen u snel weer terug te zien!

De website is eindelijk live!

02 augustus 2019

Nadat we er een paar maandjes aan gewerkt hebben, is het eindelijk zo ver: de website is live! Zoals in een eerder bericht al verteld is, is deze website niet bedoeld als een webshop, maar als een informatie plek. Op deze website kunt u onder andere ons huidige aanbod bekijken, nieuws bijhouden, folders bekijken, en met ons in contact komen voor vragen. 

Wij hopen u zo op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen bij Van Raad - Alles onder één dak.

Zomerspeelgoed

08 juni 2019

De zomervakantie is in aantocht, het wordt lekkerder weer (zo af en toe), dus wordt het tijd voor nieuwe producten in de schappen: zomerspeelgoed! In onze nieuwe zomer folder vind u de nieuwste speeltjes die uw kind bezighouden tijdens zijn of haar vakantie. Van nieuwe soorten slijm tot de grootste waterpistolen, de folder staat vol met speelgoed voor het hele gezin. Ook zijn producten in de aanbieding, waardoor die nieuwe, grote lego set toch niet zo'n hap neemt uit uw of uw kind's spaargeld. 

Acties geldig t/m 31 juli en zolang de voorraad strekt.

40% korting

10 mei 2019

Er komen wat veranderingen in onze verfschappen. Met de aanschaving van de mengmachine zien we dat we steeds minder kant en klare producten verkopen. Voornamelijk omdat er natuurlijk aardig specifieke kleuren tussen zitten, maar niet degene die klanten daadwerkelijk willen en nodig hebben. 

Vandaar dat we alle Histor kant en klare verfpotten eruit halen, het schap omgooien en er nieuwe producten neerzetten. Natuurlijk blijven we een aantal standaard kleurtjes wel houden, met name verschillende tinten wit (niet grijs), maar eerst moeten de oude weg. Dus hebben nu alle Histor kant en klare verf (250ml of 750ml) 40% korting! 

Actie geldig t/m 31 mei en zolang de voorraad strekt.

Een nieuwe folder: zomer!

1 mei 2019

De laatste paar dagen is het weer nogal schommelig geweest. Dit weerhoudt ons niet van het vieren dat de zomer er weer aankomt. Met een nieuwe folder! Hierin staan alle nieuwe hebbedingetjes voor deze zomer. Van de nieuwste soorten waterpistolen tot de leukste reisspelletjes, wij hebben het! De folder wordt rondgebracht, maar komt ook op de toonbank te liggen.

We hebben een nieuwe website!

06 april 2019

Het plan lag er al even, maar is nooit uitgevoerd. Onze eigen website! De bedoeling is niet om een webshop te worden, maar om informatie makkelijker beschikbaar te maken en beter contact te hebben met klanten. Neem een kijkje rond en vertel ons wat u ervan vind!

Een nieuwe folder: voorjaar

02 april 2019

Ook voor de voorjaar hebben we weer een gloednieuwe folder. In deze folder staan huishoudelijke artikelen, zoals keukengerei, schoonmaakspullen, en sanitair in het zonnetje. Nou nog hopen dat het echte zonnetje snel tevoorschijn komt!

Adres:
Batehof 3, Woubrugge

Telefoonnummer:
0172-518715

Email:
info@vanraad2wielers.nl

Openingstijden:
Maandag: 8.30 tot 18.00
Dinsdag: 8.30 tot 12.30
Woensdag: 8.30 tot 18.00
Donderdag: 8.30 tot 18.00
Vrijdag: 8.30 tot 20.00
Zaterdag: 8.30 tot 16.00
Zondag: gesloten