Alles voor de

Kids

  • Speelgoed

  • Knutselspullen

  • Spelletjes

  • Puzzles

  • En nog veel meer!

Voor ieder wat wils

Speelgoed neemt bijna evenveel ruimte op in onze winkel als de verf. Met ons brede assortiment zien we vaak ouders, ooms en tantes, opas en omas, binnen komen om een kleinigheidje te kopen. Wat veelal verkocht wordt, zijn Lego doosjes. Hoewel ons Lego assortiment niet zo groot is als speelgoed winkelketens, bezitten wij nog aardig veel soorten Lego. We hebben met name Lego City, Lego Duplo, en Lego Friends, maar ook andere series zoals Nexo Knights, Ninjago, Creator, Juniors, Star Wars, etc. Kom langs en kijk even in het officiële Lego boekje, die gratis mee te nemen is. 

Kinderen houden van lekker kliederen en dingen uitproberen. Daarom hebben we een groot assortiment aan knutselspulletjes in de winkel beschikbaar. Deze knutselspullen komen van het bekende merk SES, maar we hebben ook alternatieve merken. Hiertussen zitten bouwpakketten, losse kralen, (vinger)verf en klei. We beschikken ook over een klein assortiment van verschillende pennen, waaronder Stabilo, glitter, en stempel pennen. 

Verder hebben we een gevarieerd assortiment van gewoon speelgoed, zoals knikkers, poppen en poppenaccessoires, speelgoed auto's, wat verkleedspulletjes, puzzles en spellen, buitenspeelgoed, en kleine cadeautjes van een euro of twee.

Voor de kleintjes

Niet ieder kind kan daarentegen met kleine onderdelen overweg. Dus hebben we een collectie van baby spulletjes, die onder andere bestaat uit knuffels, muziekhangers, spenenkettings, etc. en compleet veilig is voor de jonge onderzoekers.

Een populair serie voor kleinere kinderen is de Vtech series, een series van plastic speelgoed waar geen losse, kleine onderdelen bij zitten die een baby, peuter, of kleuter eventueel in zouden kunnen slikken. De lichten en geluiden die in de Vtech speelgoed verwerkt s, maken het zowel leuk als educatief om ermee te spelen.

Een andere serie die wij graag verkopen, is Jouéco, een speelgoedcollectie die gemaakt is van hout dat zo bewerkt en gekleurd is dat het compleet veilig is om mee te spelen. Hoewel er nieuw speelgoed voorkomt in de collectie, zitten er ook veel vernieuwde varianten van ouder speelgoed tussen. Denk bijvoorbeeld aan het houten kralen structuur, die altijd bij de tandarts stond.

Verjaardagscadeautje kopen?

Voor wat last minute ideëen kunt u bij ons terecht. Lego is altijd goed, en mochten ze het al hebben, dan kunt u het altijd omruilen mits de doos onbeschadigd blijft.

Het zonnetje schijnt weer!

Dus hoog tijd om de kinderen bij de computer weg te halen en naar buiten te sturen. Hebben ze wat meer aansporing nodig? Wij hebben allerlei buitenspeelgoed waar ze uren mee bezig zijn.

Toonbank goodies

Bij de toonbank staat nog meer speelgoed, zoals fop en scherts speelgoed, en de nieuwste trends. Snuffel rustig door deze collectie van kleine, leuke speeltjes.

Doe het zelf artikelen

Fietsen en reparatie

Speelgoed

Huishoudartikelen

Adres:
Batehof 3, Woubrugge

Telefoonnummer:
0172-518715

Email:
info@vanraad2wielers.nl

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 8.30 tot 18.00
Woensdag: 8.30 tot 18.00
Donderdag: 8.30 tot 18.00
Vrijdag: 8.30 tot 20.00
Zaterdag: 8.30 tot 16.00
Zondag: gesloten